SEO Search Engine Optimization


Wanneer je door klanten gevonden wilt worden op internet moet je eerst zorgen voor een professionele website die ook goed vindbaar is in zoekmachines als Google, Bing, Yahoo enz. Dit proces heet SEO (zoekmachineoptimalisatie). Effectieve en betaalbare SEO-service gebeurt niet zomaar in een paar dagen. Het is een langetermijnstrategie om de beste resultaten te behalen en daaraan moet je  voortdurend blijven werken. Wanneer je met een SEO-specialist werkt, krijg je een beter resultaat. 

SEO

Is SEO noodzakelijk?

Het gaat niet alleen om zoekwoorden op de inhoud van een pagina, of om mensen die je site vinden, maar om dat verkeer relevant te maken voor jouw doel. Als je ons jouw website toevertrouwt, zorgen wij ervoor dat al het werk goed wordt gedaan en dat je hele website optimaal presteert in Google en andere zoekmachines. Wij bieden SEO-diensten aan die niet alleen voor verkeer zorgen, maar juist voor conversies. We helpen je  jouw doelen te bereiken.

SEO-noodzakelijk

Onze werkwijze

Eerst stellen we specifieke doelen vast voor je websiteconversies, we kijken wat jouw bedrijf uniek maakt en wat jouw kansen zijn op de markt. We maken een SEO-analyse om de sterke en zwakke kanten van je website te ontdekken. We kijken hoe goed je website het doet en analyseren wat je concurrenten goed of fout doen om daarvan te leren. Dan maken we een SEO-strategie om extra bezoekers en klanten binnen te halen. We optimaliseren de content van je website om deze zo klantvriendelijk mogelijk te krijgen, en gebruiken waardevolle focus-zoekwoorden. We zorgen dat je website SEO-technisch in orde komt.

SEO Consulting

Als eerste kan je een gratis adviesgesprek aanvragen met onze SEO consultant.

Content optimalisatie

Sterke content van je website is een “must” om goede organische resultaten te behalen.

SEO Techniek

Naast een mooie website en een sterke content is goede SEO-techniek onmisbaar.

SEO autoriteit

Met een sterk linkprofiel behaalt je website hoge autoriteit en organische ranking.

SEO Strategie

Een effectieve en meetbare SEO strategie voor het behalen van gewenste resultaten.

Analyseren en rapporteren

Wekelijkse analyse van van activiteiten en maandelijkse SEO rapportage .