Verschil Tussen SEO en SEA

SEO of Google ads(SEA)?

Google ads en SEO behoren tot de meest waardevolle marketingtechnieken bij het uitvoeren van digitale marketingcampagnes. Vaak horen we de vraag: kan ik beter voor SEO of voor google ads kiezen voor mijn bedrijf?

SEO

Als je op lange termijn kijkt is SEO absoluut de beste keus. Een SEO expert kan je helpen om de beste zoekwoorden te vinden om meer traffic en hogere ranking te krijgen. Het kost echter tijd voordat je resultaat ziet en je moet er aandacht aan blijven besteden. Veel mensen denken dat SEO een gratis manier is om meer traffic te krijgen. Dat is niet het geval. SEO kost tijd en volharding. Je moet zorgen voor een sterke content die niet alleen ranking maakt, maar ook vertrouwen geeft in je merk. Het is niet genoeg om zomaar een blog te schrijven en te zeggen dat je klaar bent met SEO. Je moet je website regelmatig optimaliseren voor SEO en je moet blijven werken aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Google Ads

Wanneer je nog nieuw bent in de markt of veel concurrentie hebt zoals bijvoorbeeld bij e-commerce, dan is Google ads de snelste en meest doeltreffende manier om klanten te krijgen. Het biedt een snelle oplossing aangezien de tekstadvertenties van je campagnes hoger dan de organische zoekresultaten komen.Als je snelle conversies wilt, hoef je niet te wachten totdat je nieuwe website ranking maakt, want met behulp van betaalde zoekresultaten en de juiste optimalisatie zie je snel resultaat.

Conclusie:
  Je kan met Google ads betaalde advertenties plaatsen om snel verkeer en conversies te krijgen, maar SEO is onmisbaar voor langdurig online succes.

Onze diensten

SEO

Zoekmachineoptimalisatie. 
Hogere posities in de zoekresultaten?
SEO Services helpen om traffic, leads en sales te krijgen.

SEA

Adverteren In zoekmachines zoals Google en Bing, Pay Per Click advertentiestrategie en beheer om snel traffic en conversies te krijgen.

Webdesign

Mooie, snelle en responsieve websites/webshops maken die zoekmachine vriendelijk zijn en geschikt voor tablets en smartphones.